آيا با فوايد باور نكردني شيره انگور براي سلامتي آشنا هستيد

۳ بازديد

شيره انگور: فوايد، موارد استفاده، حقايق تغذيه اي و هشدارها

 

شيره انگور نوعي شيره انگور ملاير است كه با مخلوط كردن با ارده كنجد در صبحانه مصرف مي شود. علاوه بر اينكه در وعده صبحانه مصرف مي شود، براي فوايد ديگري نيز مصرف مي شود. فوايد شيره انگور براي كم خوني مفيد است، براي بارداري مفيد است و خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.

 

شيره انگور چيست ؟

يكي از چيزهاي مهم در مورد آگاهي از سلامتي ما و دوران مدرنيته، كشف مجدد مواد عالي مانند دوشاب  است. شيره انگور يا دوشاب، غذايي باستاني است كه به دليل خواص مغذي و طعم دلپذيرش محبوبيت زيادي دارد. قبل از استفاده از شكر، شيره انگور ملاير در سراسر درياي مديترانه و به ويژه يونان بسيار رايج بود، نه تنها به عنوان يك شيرين كننده، بلكه به عنوان يك درمان ويژه براي بيماري ها شناخته شده بود.

 

طعم شيره انگور اصل شيرين با كمي ادويه و عطر آن تند، قوي و فوق العاده وسوسه انگيز است. اين محصول عالي از جوشاندن  انگور در حرارت كم به مدت طولاني به دست مي آيد. اين نسبتاً گران است زيرا فرآيند توليد طولاني است و محصول نهايي نسبت به حجم انگور ها بسيار كم خواهد شد. بافت آن كاملاً شبيه سركه بالزاميك قديمي است. اگر از طرفداران Ottolenghi هستيد، مطمئناً با شيره انگور ملاير انار آشنايي داريد و مي توانيد از شيره انگور استفاده كنيد.

اين محصول مايع چسبناك شيرين سرشار از انرژي، كلسيم و آهن است. خواص آن شامل آنتي اكسيدان ها، ويتامين هاي A، C و B و مواد معدني مانند پتاسيم، آهن، كلسيم و منيزيم است. بدن ما قندهاي طبيعي موجود درشيره انگور ملاير را نيز به راحتي متابوليزه مي كند.

بدون ترديد قيمت شيره انگور اصل يا همان شيره انگور ملاير به نسبت انواع كيفيت هاي موجود در بازار متفاوت است. به طور كلي شيره انگور اصل فقط به محصولي كه به صورت محلي و غير صنعتي توليد شده باشد، مي گويند.

 

شيره انگور ملاير در انواع دسر ها و ميان وعده ها

 

جفت هاي درخشان اين شيرين كننده فوق العاده سالم شامل فرني / گرانولا، ارده كنجدي، سالادهاي تازه، سبزيجات پخته شده، سالاد ميوه، بستني، پخت، لعاب، گوشت و خورش لوبيا است. آشپزهاي خانگي از آن در سس هاي گوجه فرنگي معطر استفاده مي كنند. آن را با ادويه هاي گرم مانند دارچين، ميخك و جوز هندي و حتي با شكلات تلخ تركيب كنيد. اغلب در غذاهاي يوناني در غذاهاي خوش طعم استفاده مي شود - طعم لذيذ آن براي تقويت سس هايي كه گوشت بره و خوك و همچنين ماهي را همراهي مي كنند استفاده مي شود.

 

رايج ترين استفاده از اين شربت شيره انگور براي تهيه انواع شيريني مانند موستالوريا (پودينگ انگور) و موستوكولورا (كلوچه هاي انگور) در ماه هاي پاييز است. دايان كوچيلاس (يك نويسنده شگفت‌انگيز كتاب آشپزي يوناني) در اين پست وبلاگ به ما توصيه مي‌كند كه «اگر دستور اصلي يك فنجان شكر و يك فنجان شير، آب يا آبميوه است، به جاي شكر از بهترين شيره انگور ملاير استفاده كنيد.

 

شيره انگور چه مزايايي دارد؟

 

فوايد شيره انگور كه براي بسياري از بيماري ها مفيد است:

 

  • از استخوان ها محافظت مي كند: به دليل اينكه منبع خوبي از كلسيم است، ساختار استخوان را تقويت مي كند. همچنين به داشتن دندان هاي سالم كمك مي كند. توانايي عضلات براي انقباض را افزايش مي دهد. در برابر بيماري هاي استخواني به ويژه در زنان در دوران يائسگي محافظت مي كند.
  • براي سلامت جنسي مفيد است: به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. ميل جنسي را افزايش مي دهد و در نتيجه از سلامت جنسي محافظت مي كند.
  • مفيد براي يبوست: تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور است. معده و روده را آرام مي كند
  • براي خون مفيد است: به لطف آهن از كم خوني جلوگيري مي كند. به تامين يك سوم نياز روزانه بدن به آهن كمك مي كند. همچنين باعث افزايش خون در بدن مي شود.

 

مصرف شيره انگور اصل در دوران بارداري

 

به دليل داشتن مواد معدني فراوان، فوايدي را در دوران بارداري و شيردهي به همراه دارد. آرام اعصاب و دوري از استرش و تشويش ناشي از مسمويت هاي غذايي كه ويار برا مادران به همراه مي آورد، با خوردن شيره انگور ملاير و حذف غذاهاي صنعتي در دوران بارداري ، مادران را از شر فشارهاي جسمي و رواني رها مي سازد.

 

 

براي دردهاي قاعدگي مفيد است

 

 در برخي موارد، درد قاعدگي به دليل كمبود آهن رخ مي دهد. شيره انگور با آهن در محتويات درد. علاوه بر اين، مواد معدني مانند كلسيم و منيزيم موجود در خون از لخته شدن خون جلوگيري مي كند. به اين ترتيب مي توان دردهاي قاعدگي را تسكين داد. همچنين از ماهيچه هاي رحم محافظت مي كند.

 

  • باعث رشد سالم سلول ها مي شود: به هر نحوي كه شده ترميم سريع و آسان بافت پوست را فراهم مي كند.
  • افزايش تشكيل گلبول هاي قرمز خون: سيستم ايمني را تقويت مي كند.

 

 

ساير فوايد مصرف شيره انگور اصل

 

  • باعث رشد مي شود: به ويژه براي كودكان در سنين رشد و تكامل مفيد است. به لطف مواد معدني و ويتامين ها باعث رشد سالم مي شود.
  • از سيستم عصبي محافظت مي كند: به لطف محتواي منيزيم، حجم كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل مي كند و اعصاب را آرام مي كند.
  • مفيد براي سردرد و خستگي: حاوي ويتامين ها و مواد معدني، خستگي. سردرد را تسكين مي دهد.

 

تاثيرات ويژه شيره انگور در بدن

 

 براي باز شدن  رگ ها مفيد است و هر نوع گرفتگي را بهبود مي بخشد. همچنين اين ماده جادويي خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.دوشاب اشتها را باز مي كند و غذاي شما را با طعم عالي خود در جايگاه نوشيدني سر سفره لذت بخش تر خواهد كرد.

 

فوايد شيره انگور براي پوست چيست؟

 

  • از پوست در برابر اثرات مضر آفتاب محافظت مي كند.

 

  • از پيري زودرس جلوگيري مي كند. ظاهر جوان تري را فراهم مي كند.

 

  • براي پوست در برابر اثرات منفي الكل و سيگار مفيد است.

 

چگونه بايد شيره انگور مصرف كرد؟

 

  • شيره انگور را مي توان به روش هاي مختلف مصرف كرد.

 

  • اگر براي كم خوني استفاده شود، مي توان هر روز صبح يك يا دو قاشق غذاخوري معده خالي مصرف كرد. اين باعث افزايش توليد آهن مي شود. از كم خوني جلوگيري مي كند.

 

  • در زندگي روزمره مي توان با مخلوط كردن با ارده كنجد در صبحانه مصرف كرد.

 

آيا شيره انگور لاغر كننده است؟

 

  • شيره انگور ملاير معمولاً نوعي شربت است كه از ميوه انگور به دست مي آيد.
  • منبع خوبي از كربوهيدرات و كلسيم است.
  • مي توان آن را به روش هاي مختلف مصرف كرد.
  • اگر تا حدي با دقت مصرف شود، مهم نيست.
  • اما اگر شيره انگور ملاير به مقدار ناخودآگاه مصرف شود وزن كم كنيد.
  • اين مي تواند باعث افزايش وزن شود، به خصوص زماني كه همراه با نان فراوان مخلوط با ارده كنجد براي صبحانه مصرف شود.

 

به عبارت ديگر، شيره انگور ملاير با چه غذاهايي مصرف مي شود، تا حدي بسيار مهم است.

برخي از افراد با اضافه كردن به ليست رژيم غذايي خود از آن استفاده مي كنند. آنها به جاي مصرف قند، شيره انگور ملاير را براي تامين كلسيم و كربوهيدرات بدن مصرف مي كنند.

در اين صورت هم مصرف قند كاهش مي يابد و هم كلسيم در اختيار بدن قرار مي گيرد.

 

مضرات شيره انگور چيست؟

 

عوارض جانبي مانند سوء هاضمه، نفخ يا اسهال در صورت مصرف زياد ديده مي شود. اما نگارنده اين مقاله تا كنون نديده يا نشنيده است كه كسي با مصرف شيره انگور دچار عاره اي شود. به نظر ما نسبت دادن بيماري ها در عصر مدرن به مصرف غذاهاي ارگانيك، از جمله ايده هايي تاريكي است كه با پذيرش جمعي جوامع بشري به حقيقت مي پيوندد! ناخودآگاه جمعي بشر با هر اطلاعاتي كه تغذيه شود، به شرط پذيرش توده مردم مي تواند بر آن ها حكمراني كند.

اگر جز افرادي هستيد كه باور دارند مصرف حبوبات باعث ايجاد اختلالات گوارشي مي شود، يا اينكه پذيرفته ايد كه عسل طبيعي حساسيت زا است و يا معده خود را از خوردن ميوه هاي خام به دستور پزشكان كور دل محروم گذاشته ايد، بايد به شما بگوييم كه راهي ساده و در عين حال سخت براي تغيير اين الگوي جمعي پيش روي داريد!

كافيست كه يك دروه چند روزه يا نهايتا چند ماهه را به سم زدايي و برون ريزي هاي فيزيكي حاصل از انباشست سموم كشنده شيميايي اختصاص دهيد و تحت هر شرايطي و هر نوع دردي به خوردن غذاهاي طبيعي ادامه دهيد و حتي نوك سوزن از هيچ ماده غذايي كارخانه اي تغذيه نكنيد. پس از آن به زندگي سالم سلامي دوباره به تندرست اجدادمان در زمين خواهيد كرد.

 

خريد شيره انگور

 

اگر با دانستن تمام فوايد شيره انگور خانگي تصميم به خريد شيره انگور گرفته ايد، ما به شما يك پيشنهاد ويژه خواهيم داد! آن هم خريد شيره انگور عسلي ملاير از فروشگاهي است كه لينك آن در اين قسمت قرار داده شد. با اطمينان بهترين شيره انگور ايران را از اين فروشگاه تهيه نماييد.

نكات مهم و ضروري در كاشت درخت بادام

۰ بازديد

نكات مهم و ضروري در كاشت درخت بادام

درخت بادام از نظر شكل ظاهري درختي با برگ هاي باريك و ??? تا ? متر ارتفاع و متراكم مي باشد. بادام ها داخل ميوه هايي شبيه به هلو رشد كمي كنند. اگر چه پوشش دور آن ها براي مردم ميوه به حساب نمي آيد اما اين پوسته از نظر تكنيكي، جزء ميوه ها محسوب مي شود. تا انتهاي اين مطلب با آلفا نهال همراه باشيد.

براي برداشت بادام شيرين، در هنگام كاشت حتماً بايد بادام شيرين بكاريد. بادام تلخ و شيرين دو نوع متفاوت از بادام هستند. بادام تلخ داراي سيانيد مي باشد. از كاشتن اين نوع بادام خودداري كنيد. گروهي ديگر از بادام ها نيز شكوفه هاي زيبايي مي دهند اما منجر به توليد ميوه نمي شوند. اين دسته از بادام ها نيز فقط به منظور زيبايي ظاهري كه دارند، پرورش داده مي شوند.

تمام اين توضيحات نشان مي دهد كه قبل از خريد نهال بادام بايد در مورد آن تحقيق و جست و جو كرد. كاشت درخت بادام منوط به كشورهاي خاورميانه بوده و در آب و هواي سرد رشد نمي كند.

كاشت درخت بادام و نحوه صحيح پرورش آن

كاشت درخت بادام منوط به مناطقي با شرايط آب و هوايي خاص مي باشد. براي پرورش درخت بادام بايد نكات لازم در رشد آن را در نظر داشته باشيد. در ادامه كليات كاشت اين درخت و روش هاي مراقبتي از آن را ارائه مي كنيم.

همان طور كه گفتيم براي كاشت درخت بادام بايد نكات متفاوت و نيز شرايط اقليمي را در نظر گرفت. كاشت اين درخت در حياط خانه هاي مسكوني نيز امكان پذير است و مي توان از محاسن اين درخت بهره برد. اگر قصد كاشت و خريد انواع نهال را داريد با ما همراه باشيد.

احداث باغ بادام

آب و هوا:

بادام در آب و هواي مديترانه اي با تابستانهاي گرم ،خشك و زمستانهاي معتدل، مرطوب بخوبي رشد مي كند. دماي بهينه براي رشد بين ?? تا ?? درجه سانتي گراد (?? و ?? درجه فارنهايت) و جوانه هاي درخت نيازسرمايي از ??? تا ??? ساعت زير ??? درجه سانتي گراد (???? ° F) براي شكستن خواب را دارند.

خاك:

درختان بادام در خاك با زهكشي خوب كاشته مي شوند. خاك داراي عمق مناسب بايد باشد. درختان بادام در انواع گوناگون خاك رشد مي كنند و مي تواند در خاك شني، لومي يا خاك رس خاك كاشته شوند. درختان بهترين رشد را در خاك با PH حدود ??? خواهد داشت، هر چند آنها خاك اسيدي، سطح PH خنثي و قليايي را نيز تحمل مي كنند. حفر گودال كاشت حدود دو برابر عميق تر و عريضتر از تراكم ريشه. گسترش ريشه در گودال و پوشش دهي مناسب ريشه و خاك در نزديكي تنه حدود هفت سانتي متر بايستي بالاتر از زمين اطراف باشد.

كاشت:

آماده سازي يك محل براي كاشت، تست مناسب خاك و ايجاد گودال گام اول است. بسته به نتايج، اصلاح خاك و ايجاد خاك يكنواخت با استفاده از ادوات كشاورزي در آماده سازي براي كاشت مي تواند انجام شود. انتخاب و طراحي يك سيستم آبياري قبل از كاشت. فاصله درخت بسته به محل، انواع بادام و طراحي شكل باغ تعيين مي گردد اغلب باغات در شكل مربع كاشته مي شوند. عرض بين رديف: ??-?? فوت (??? – ??? متر). فاصله درختان در هر رديف: ??-?? فوت (??? – ??? متر). طول رديف: متغير مي باشد. درختان بادام نياز به آفتاب كامل دارند، حداقل ? ساعت در روز، نور آفتاب بيشتر به معني شكوفه دهي بهتر مي باشد. رنگ كردن سمت جنوبي از تنه و شاخه هاي بزرگ با دوغاب آهك از درخت در ببرابر آفتاب سوختي محافظت خواهد كرد.

آبياري:

آبياري درخت يك بار در هفته در طول سال اول پس از كاشت لازم است. كاهش آبياري به هر دو تا چهار هفته در سال هاي بعدي انجام مي گيرد. تنظيم آبياري براي جلوگيري از غرق شدن ريشه در آب و اجازه يافتن خاك به خشك شدن

نحوه كاشت درخت بادام

براي شروع كاشت درخت بادام, ابتدا نهال را از مغازه خريداري كنيد. همچنين مي توانيد دانه تازه و فرآوري نشده را در خاك بكاريد. مكاني كه براي كشت بادام انتخاب مي كنيد، بايد آفتاب گير و از نظر نوردهي مناسب باشد. يعني امكان جمع شدن آب در اطراف ريشه ها وجود نداشته باشد.

ابتدا خاك و زميني كه مي خواهيد دانه را در آن بكاريد، شخم بزنيد. اين كار بافت خاك شما را نرم و سبك مي كند. آن گاه دانه را در عمق ??? تا ? سانتي متري بكاريد و روي آن را با خاك بپوشانيد.

بهتر است كاشت درخت بادام بدين روش را در فصل پاييز انجام دهيد. اين كار سبب مي شود دانه زير خاك، زمستان را به راحتي سپري كند و در فصل بهار جوانه بزند و سر از خاك بيرون آورد.

مكان كاشت دانه بادام را با صفحه مشبك سنگين بپوشانيد تا دانه هاي بادام شما از جويده شدن و خورده شدن توسط ساير جانوران در امان بمانند.

اگر به جاي كاشت بادام از نهال بادام استفاده كرديد و آن را از بيرون خريداري نموديد، بايد حفره اي را در باغ يا باغچه براي كاشت نهال ايجاد كنيد. اين حفره از گلوله ريشه نهال بايد بزرگ تر باشد. قبل از كاشت، كل خاك را شخم بزنيد تا خاك زير نهال سفت نباشد. همچنين در صورت تمايل مي توانيد در هنگام شخم خاك، كمي ماسه به آن اضافه كنيد. با اين كار، زهكشي خاك به خوبي انجام مي شود.

نهال را در همان عمقي بكاريد كه زمان خريد در همان عمق كاشته شده بود. بادام هايي نيز هستند كه خودلقاحي را به تنهايي انجام نمي دهند. بنابراين بايد چند نهال بادام را در كنار هم داشته باشيد تا درخت ميوه دهد. قبل از خريد اين موضوع را با فروشنده در ميان بگذاريد و از خريد نهالي كه به تنهايي ميوه نمي دهد، خودداري كنيد. اگر مي خواهيد چند نهال را در باغچه يا باغ بكاريد، بايد فاصله بين آن ها از يكديگر ? تا ? متر باشد.

مقدمات قبل از كاشت بادام

قبل از كاشت درختان بادام بايد بادشكن موثري ايجاد شود. براي اين كار مي توان از رديفهاي درخت و يا كمر بند حفاظتي مصنوعي استفاده كرد. بادشكن مصنوعي هزينه زيادي دارند ولي از همان موقع احداث قابل استفاده است در حاليكه كاشت درخت به عنوان بادشكن از سال سوم كه درختها بزرگ مي شوند موثر خواهد بود از بين بادشكن هايي كه براي بادام استفاده مي شوند درختان سرو بهتر از بقيه هستند. تقويت خاك : قبل از كاشت درخت بادام 200 كيلو ازت و 200 كيلو گرم فسفر در هر هكتار به زمين داده مي شود.

نحوه‌ي كاشت درخت بادام

هنگام پرورش درختان بادام، بهتر است بدانيد كه اين درختان، خاك بيش از حد مرطوب را تحمل نمي‌كنند و به شدت به سرمازدگي در بهار حساس هستند. بادام در زمستان‌هاي معتدل و مرطوب و تابستان‌هاي گرم و خشك در آفتاب كامل رشد مي‌كنند. اگر منطقه‌ي شما اين پارامترها را نداشته باشد، بعيد است كه درخت بادام به شما ميوه‌اي بدهد.

علاوه بر اين، تعداد كمي از درختان بادام، خودبارور هستند و بنابراين براي توليد ميوه به گرده‌افشاني بين گلهاي نر و ماده نياز دارند؛ پس شما بايد حداقل دو درخت بكاريد. اگر محل كاشت درخت در سطح بالايي قرار داشته باشد، حتي مي‌توانيد دو درخت بادام را در يك نقطه‌ي واحد بكاريد؛ در اين حالت درختان با هم رشد مي‌كنند و بهم مي‌پيوندند و به گل‌ها اجازه داده مي‌شود تا گرده‌افشاني كنند.

درختان بادام ريشه‌ي عميق دارند و بايد آن‌ها را در محيط‌هاي شني عميق، حاصلخيز و با زهكشي مناسب كاشت. درختان بادام بايد با فاصله‌ي ? تا ? متر مربع از هم كاشته شوند و علي‌رغم اينكه درختان به خشكي مقاوم هستند، بايد آبياري شوند. استفاده از نيتروژن و كود آلي، به رشد آن‌ها كمك مي‌كند. اين درختان نياز زيادي به پتاسيم و فسفر دارند.

براي كاشت درخت بادام، حفره‌اي بيشتر از عمق لازم حفر كنيد و مطمئن شويد كه ريشه‌ها به‌راحتي در عمق حفره قرار مي‌گيرند، ريشه هاي نهال را قبل از كاشت صاف كرده و ناحيه پيوند شده را ?? تا ?? سانتي متر بالاي خاك قرار دهيد. پس از عمليات كاشت، نهال ها را به‌ صورت عميق آب دهيد. درصورتي‌كه محيط زندگي شما بادخيز است، مي‌توانيد نهال بادام را به يك ستون يا تكيه‌گاه (قيم) ببنديد اما پس از گذشت حدود يك سال، تكيه‌گاه آن را برداريد تا درخت رشد مناسبي داشته باشد.

دقت كنيد كه قبل از كاشت، بايد به ريشه‌ها به اندازه‌ي كافي آب داده شود. اطمينان حاصل كنيد كه ريشه‌ها قبل از قرارگرفتن در زمين، كاملاً مرطوب هستند تا منجر به شروعي خوب براي رشد آن‌ها شود. حفره‌اي كه براي ريشه ايجاد مي‌كنيد بايد براي جاي گرفتن كل ريشه گسترده و عميق باشد، به‌طوري‌كه ريشه خم نشود. مانند بسياري از درختان خشكباري، بادام نيز نسبت به دست‌كاري ريشه حساس است؛ بنابراين هرگز نبايد آن‌ها را كوتاه كرد و يا آن‌ها را مجبور كرد داخل سوراخي جاي‌داده شوند كه به اندازه‌ي كافي بزرگ نيست. تا همان اندازه‌اي كه هنگام شكل‌گيري نهال در خاك قرار داشته را بايد در خاك قرار دهيد. بايد تفاوت رنگ قابل‌توجه بين ريشه‌ها و بقيه‌ي گياه را ببينيد كه نشان مي‌دهد كدام قسمت بايد در خاك مدفون باشد. اين موضوع براي گياهان ريشه‌اي برهنه و درختان گلداني يكسان است.

هنگام پركردن حفره، خاك بايد كاملاً در اطراف ريشه فشرده شود. پس از دوباره پرشدن حفره، بايد به نهال خود حدود ? ليتر آب بدهيد تا در خانه‌ي جديد خود قرار بگيرد. در اين مرحله مي‌توانيد با افزودن مقداري كود حاوي فسفر بالا، به ريشه هاي درخت خود كمي نيرو بدهيد. اگرچه بهتر است در صورت كاشت در پاييز، تا بهار صبر كنيد و سپس كوددهي را انجام دهيد.

نگه داري از درخت بادام

در سال اول كاشت درخت بادام, بايد به نهال بسيار آب دهيد. به گونه اي كه در طي تابستان و گرما، هفته اي يك مرتبه آن را غرق آب كنيد. همچنين مي توانيد به نهال خود، تقويت كننده اي استاندارد بدهيد. هر چند وقت يك بار نهال را از نظر آفات شامل كرم ها، شته ها و… چك كنيد. در صورت ضرورت مي توانيد اين آفات را با صابون هاي حشره كش استاندارد كنترل كنيد. شكوفه هاي بادام بسيار شيرين هستند و از اين رو زنبورهاي بسياري را به سمت خود جذب مي كنند. بنابراين نگران زياد شدن زنبورها در اطراف بادام نباشيد. اين همان اتفاق خوبي است كه بايد براي درخت شما بيفتد.

براي درخت بادام يك عفونت قارچي وجود دارد. درخت بادام در طي اين عفونت، برگ هايش قهوه اي شده و به سمت بالا برمي گردد. در صورت رويت چنين نشانه هايي، بدون درنگ برگ هاي آلوده را بكنيد و از درخت بادام حذف كنيد. سوزاندن اين برگ ها نيز ايده خوبي براي جلوگيري از رشد قارچ ها مي باشد. هر برگ افتاده در اطراف درخت را با وسيله اي مانند چنگك جمع كنيد. اگر موفق نشديد عفونت قارچي را كنترل كنيد، درخت بادام را بايد با بوراكس اسپري كنيد. اين شيوه براي درمان قارچ بسيار مناسب است.

هرس كردن مختصر و مرتب درخت بادام سودمند است و انجام نادرست آن خطرات و اشكالات زيادي را در پي دارد. هرس نامناسب ميتواند منجر به نابودي درخت بادام شود. بهتر است براي هرس آن از افراد متخصص كمك بگيريد.

نحوه آبياري درختان بادام

آبياري از مهمترين عمليات مرحله داشت درختان بادام است و موجب بهبود رشد و افزايش عملكرد مي شود زيرا مقدار بارندگي در فصل تابستان در مناطق كشت بادام كافي نيست كيفيت آبياري نيز اهميت زيادي دارد آبي كه حاوي مقدار زيادي نمك است بخصوص در خاكهاي رسي كم عمق نبايد براي آبياري استفاده شود. درختان بادام نبايد با روش آبياري باراني آبياري شوند زيرا برگ هاي بادام نسبت به نمك خيلي حساس است. روشهاي معمول آبياري در درختان بادام، آبياري سطحي و آبياري قطره اي هستند از آبياري قطره اي معمولاً در زمينهاي ناهموار استفاده مي شود.بايد توجه داشت كه در صورت عدم وجود زهكش مناسب خاك و غوطه ور شدن ريشه هاي درخت در آب به مدت طولاني باعث پوسيدگي ريشه هاي درخت بادام خواهد شد.

نحوه برداشت بادام

ميوه هاي بادام را مي توان به صورت سبز (چغاله) و يا خشك برداشت كرد . ميوه هاي بادام رقم كاغذي (پوست نازك) نيز در مرحله سبز به منظور مصرف مستقيم برداشت مي شود. برداشت ميوه هاي خشك از نيمه دوم مرداد تا اواخر مهر صورت مي گيرد. ميوه هاي بادام در باغاتي كه آبياري نمي شوند زودتر از باغاتي كه آبياري مي شوند مي رسند. در باغات جديد بادام كه به صورت مكانيكي برداشت مي شوند موارد زير بايد رعايت شود. فاصله مناسب كشت ، فرم دهي مناسب درخت مثلاً فرم گلداني، مسطح بودن سطح زمين ، كاشت رقمي با عادت رشد عمودي ، دقت در تعيين تاريخ برداشت در ارتباط با زمان رسيدن و شرايط خاك به منظور جدا شدن بهتر ميوه هاي باغهاي بادام اغلب دو هفته قبل از برداشت آبياري مي شود.

سطح خاك بايد تا حد امكان صاف و عاري از علفهاي هرز باشد، درختها توسط دستگاه نيشكر تكان داده شده و ميوه ها بر روي زمين مي ريزند، سپس ميوه ها توسط دستگاههايي كه داراي بازوهاي مكنده هستند جمع آوري مي شود. مقدار عملكرد بادام در هر هكتار از يك تا دو تن (بدون پوست سبز) متغير است، كه به عمليات زراعي از جمله آبياري و نوع رقم بستگي دارد.

پس از برداشت بادام پوست سبز آن جدا مي شود.ماشين هايي كه براي بادام پوست سخت بكار مي روند براي بادام هاي پوست نازك و پوست كاغذي مناسب نيستند و در صورت استفاده از اين ماشين ها بايد تنظيم آنها عوض شود. سپس ميوه ها در معرض آفتاب به مدت 3 تا 4 روز خشك مي شوند تا مقدار رطوبت آنها به 8 تا 5/8 درصد كاهش يابد. احتمالاً در انبار نيز رطوبت ميوه ها حدود يك درصد كاهش مي يابد. نگهداري بادام هاي پوست نارك به علت كپك زدگي مشكل است.

نحوه هرس درخت بادام

در باغ‌هاي قديمي هرس از طريق قطع شاخه‌هاي خشك و پاجوش‌ها انجام مي‌گيرد. در باغ‌هاي جديد كه براساس اصول باغباني‌كاشته شده‌اند دو نوع هرس انجام مي‌شود :

  1. هرس شكل

هرس شكل بادام معمولاً جامي است.در رقم‌هايي كه شاخه‌هاي آن تمايل به رشد افقي دارند درخت را پا‌بلند مي‌گيرند و آن‌را از 120 سانتي‌متري قطع مي‌كنند ولي در رقم‌هايي كه شاخه‌ها رشد عمودي دارند مانند رقم «محب علي» طول تنه را 60 تا 100 سانتيمتري مي‌گيرند. در سال دوم بالا‌ترين جوانه روييده از پايين محل قطع را به عنوان جايگزين تنه اصلي انتخاب كرده و آن را بالاتر از بقيه شاخه‌ها هرس مي‌كنند و بقيه شاخه‌ها را در چهار طرف اين محور و كوتاه‌تر از شاخه جايگزين هرس مي‌كنند را حدود 30 سانتي‌متر مي‌گيرند.

در سال سوم شاخه‌هاي فرعي درجه يك را به طول30 سانتي‌متر نگه مي‌دارند و بقيه شاخه‌ها را سربرداري مي‌كنند. در سال چهارم اسكلت درخت تشكيل مي‌شود و ديگر سربرداري انجام نمي‌گيرد.زمان انجام هرس اسفندماه و در هنگام خواب درخت است.

  1. هرس ساليانه

درخت بادام چندان نياز به هرس ساليانه ندارد و در هر دو تا سه سال يكبار شاخه‌هاي خشك و نابجا و آفت‌زده قطع مي‌شوند البته پاجوش‌ها هر ساله حذف شود.

https://alphanahal.ir/almond-seedlings/

آشنايي و معرفي بهترين آسياب قهوه صنعتي ايراني

۱ بازديد

آشنايي و معرفي بهترين آسياب قهوه صنعتي ايراني

 

آيا شما هم به دنبال بهترين آسياب قهوه صنعتي هستيد؟ آيا علاقمنديد بهترين آسياب قهوه صنعتي ايراني را با قيمت مقرون به صرفه تهيه كنيد؟ ما در اين پست قصد داريم ويژگي هاي مهم يك آسياب قهوه صنعتي حرفه اي كه از نظر دقت و كيفيت بازدهي بالايي دارد معرفي كنيم و در ادامه برخي برندهاي مهم كه توليد بهترين آسياب قهوه را در ايران دارند معرفي كنيم تا شما براي خريد آسياب قهوه راحت تر و مطمئن باشيد.

ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه مي دانيد براي خريد هر محصول ويژگي هاي آن محصول بسيار حائز اهميت است زيرا بر اساس اين ويژگي ها قيمت ها متفاوت خواهد شد و تصميم گيري انجام مي شود اين قانون براي خريد آسياب قهوه نيز هست و شما قبل از هر چيز بايد بدانيد ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي چيست تا بتوانيد تشخيص دهيد كدام آسياب مي تواند براي شما مناسب تر باشد. برخي از اين ويژگي ها عبارتند از:

  • بالا بودن قدرت موتوربراي خرد كردن و  آسياب دانه هاي سخت قهوه از جمله قهوه ترك يا قهوه سبز
  • دارا بودن فن خنك كننده قوي به منظورخنك نگه داشتن دستگاه قهوه در عملكرد هاي طولاني همچنين اين موضوع روي كيفيت آسياب قهوه نيز تاثير مي گذارد زيرا باعث تيره و برشته شدن قهوه مي گردد.
  • تيغه مقاوم دستگاه آسياب قهوه با عملكرد دقيق به منظور انجام آسياب به صورت يكدست و يكنواخت
  • امكان جدا شدن هاپر از دستگاه به منظور نظافت و شستشوي دستگاه بايد حتما وجود داشه باشد. زيرا اين موضوع در طعم قهونه مي تواند تاثير گذار باشد
  • در آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد عدم باقي ماندن قهوه آسياب شده و حداقل پرتي قهوه وجود داشته باشد زيرا به علت گراني قهوه اين مساله حائز اهميت است و مي تواند صرفه اقتصادي زيادي داشته باشد.
  • آسياب بايد توانايي بالايي براي آسياب كردن با سرعت و با دقت داشته باشد از اين رو شما در كمترين زمان بهترين نتيجه را داريد.
  • داشتن درجه بندي متنوع به منظور آسياب انواع قهوه از جمله : قهوه ترك، اسپرسو، فرانسه و … كه در غير اين صورت با مشكل در آينده روبرو خواهيد بود.
  • زيبايي و طراحي ظاهري به منظور استفاده در كافي شاپ ، كافه و … كه حائز اهميت است.
  • داشتن ضمانت و گارانتي مناسب به منظور اطمينان از خوب بودن محصول
  • داراي خدمات پس از فروش باشد زيرا مهم ترين چالشي كه احتمالاً در آينده با آن روبرو هستيد اين است كه  در صورت خرابي دستگاه هاي خارجي و برخي ايراني ها نبود يا كمبود قطعه و تجهيزات آسياب است يا هزينه زيادي است كه بايد براي تهيه لوازم جانبي پرداخت كنيد. به همين دليل داشتن خدمات پس از فروش در برندهاي مختلف حائز اهميت است كه  برخي توليد كنندگان ايراني اين خدمات را پس از فروش به مشتريان ارائه مي كنند.

همه اين ويژگي ها و مشخصات  در كنار يكديگر منجر به ايجاد بهترين آسياب قهوه مي شود.

بهترين آسياب قهوه

حالا شايد اين سوال در ذهن شما هم نقش بسته باشد كه آيا بهترين آسياب قهوه در ايران نيز موجود هست يا نه؟ آيا دستگاه آسياب قهوه صنعتي با اين همه ويژگي در ايران توليد مي شود؟ در جواب بايد گفت: خوشبختانه صنعت قهوه ايران بسيار پيشرفت كرده و توانسته متناسب با تكنولوژي روز توليدات حرفه اي داشته باشد حتي برخي از برندها مانند برند يوكار توانسته اند صادرات به كشورهاي همسايه داشته باشند. شايد گفت يكي از آسياب هاي محبوب و بهترين آسياب قهوه صنعتي يوكار است كه توانسته همه ويژگي هاي ذكر شده را داشته باشد و در دو سال متوالي رتبه برتر توليد كنندگان آسياب را كسب كند. علاوه بر اين قيمت اين آسياب نسبت به عملكرد آن بسيار مقرون به صرفه و مناسب است.

d2_5mpw.jpg

مشخصات آسياب قهوه صنعتي يوكار

  • موتور آسياب صنعتي يوكار داراي ? اسب بخار و موتور آسياب نيمه صنعتي ? اسب بخار است.
  • داراي تيغه مقاوم از جنس فولاد با ضخامت ??? ميلي متر
  • قابليت فن خنك كنندگي قدرتمند براي خنك نگه داشتن موتور و عدم برشته شدن قهوه
  • امكان جداشدن هاپر از دستگاه آسياب به منظور شستشو
  • امكان تنظيم درجه تا ?? به متظور آسياب متنوع براي انواع قهوه
  • توانايي و سرعت بالا براي آسياب قهوه ترك ، فرانسه و اسپرسو و سبز
  • ?? كيلوقهوه ترك در يك ساعت و ??? كيلو قهوه اسپرسو در يك ساعت
  • به عبارت ديگر آسياب ? كيلو قهوه ترك در ?? ثانيه
  • امكان باقي ماند قهوه در محفظه وجود ندارد زيرا فن قدرتمند اين دستگاه همه آسياب را به دهانه خروج هدايت مي كند
  • امكان مخلوط شدن در آسياب هاي متوالي وجود ندارد و در كسري از ثانيه بدون پرتي، مي توان آسياب بعدي را انجام داد
  • نتيجه نهايي آسياب يكدست و يكنواخت است و اين دستگاه دقت بالايي دارد
  • داراي آهن ربا به منظور جلوگيري از ورود فلزات به داخل تيغه و محفظه
  • داراي شكل و طراحي ظاهري زيبا با رنگ هاي متاليك متنوع است
  • ضمانت يك سال دستگاه به همراه خدمات پس از فروش دارد

براي اطلاع از قيمت آسياب قهوه صنعتي يوكار مي توانيد همين كلمه را سرچ كنيد و به صورت كامل مشخصات را به همراه قيمت مشاهده  نماييد.

آسياب قهوه ارغوان

?- آسياب قهوه ارغوان داراي ويژگي هاي زير است

  • قابليت‌ تنظيم‌ تا ?? درجه بندي دارد
  • امكان آسياب قهوه (ترك ، اسپرسو‌ ، فرانسه)
  • آسياب يك كيلو قهوه در ?? ثانيه
  • دقت نسبتاً بالا
  • داراي تيغه هاي فولادي و مقاوم
  • ظاهري خوب با رنگيندي
  • ضمانت دارد

آسياب صنعتي لبناني

  •  قطر تيغه ??mm
  • سرعت آسياب: ?? كيلوگرم در ساعت
  • دقت و سرعت آسياب خوب
  • ريزش يكنواخت
  • گنجايش مخزن: ? كيلوگرم
  • ساخت  كشور لبنان
  • ضمانت ندارد
  • خدمات پس از فروش ندارد

آسياب صنعتي ايتاليايي

آسياب قهوه مدل FMX فاما ايتاليايي است

اكثر آسياب هاي مربوط به قهوه فرانسه و اسپرسو را ميتوانند آسياب كنند و توانايي آسياب قهوه ترك را نيز دارد.

  • كاسه مخزن پليكربونات است
  • كاسه مخزن قابل تنظيم مي باشد
  • جنس تيغه ها: فولاد مي باشد
  • قابل تنظيم براي اندازه ريزي و درشتي قهوه را دارد
  • ضمانت و خدمات پس از قروش ندارد

بهترين آسياب قهوه خارجي يا ايراني

همانطور كه مي دانيد قيمت آسياب قهوه خارجي بالا تر از آسياب قهوه ايراني است و از طرف ديگر در صورت خرابي يا مشكل در آسياب هاي خارجي تهيه قطعات و تجهيزات ان بسيار گران هستند. در بيشتر مواقع اين قطعات در بازار موجود نيست و يا تهيه آنها مقرون به صرفه نيست از اين رو ما پيشنهاد مي كنيم براي خريد آسياب قهوه از برندهاي ايراني خريد داشته باشيد كه عملكرد مشابهي با آسياب هاي خارجي دارند حتي در برخي مواقع توانسته اند بهتر از برخي برندهاي خارجي عمل كنند. آسياب قهوه ايراني يوكار يكي از همين برندها است كه توانسته عملكرد فوق العاده اي داشته باشد و با  ارائه خدمات پس از فروش شما خيالتان بابت همه مسائل راحت مي باشد علاوه بر اين قيمت آسياب قهوه حرفه اي برند يوكار نسبت به مشابه هاي خارجي بسيار پايين است.

 

 

 

اگر شما به دنبال آسياب صنعتي قهوه صنعتي در بين مارك هاي خارجي هستيد پيشنهاد ما اين سه مدل است.

فائما (Faema)
كونيل (Cunill)
انكور (Encore)

سخن آخر:

با رشد و پيشرفت صنعت قهوه در ايران صنعت گران ايراني هم پيشرفت هاي چشمگيري داشته اند و توانسته اند توليدات خود را مطابق استاندارد هاي روز دنيا با تكنولوژي بالا ارائه كنند. خوشبختانه بيشتر قهوه فروشي ها، كافه دارن، كافي شاپ ها و … ديد مثبتي نسبت به توليدات داخلي داشته اند و باعث پيشرفت و بهبودي بيشتر در اين زمينه شده اند. پيشنها ما براي خريد آسياب قهوه صنعتي يا نيمه صنعتي  با توجه به معيارهاي ذكر شده، نياز خودتان و بودجه موجود انتخاب برندهاي ايراني است.

 

منبع: https://parsizi.ir/79162-ashnayi-ba-ghahveh-sanati/